Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl ris
4 dl vann
1/2 ts salt
6 ananasringer
6 skiver bacon
evnt. litt karri
1 1/2 dl grønne erter
Kok opp ris, vann og salt og kok risen i henhold til anvisningen på pakken.
La ananasringene renne godt av og del dem på midten. Legg de halve skivene oppå hverandre. Surr baconskivene rundt slik at det blir 6 "ridende engler".
Stek englene i en ikke alt for varm stekepanne til baconet har fått fin farge på begge sider. Strø eventuelt over litt karri.
Strø erter over risen når det er 5 minutter igjen av koketiden og rør om.
Legg deretter den ferdigkokte risen på tallerkener og plasser engene ridende på risen.
Server med chilisaus, karrisaus, tobasko eller lignende. Sylteagurk anbefales også.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong