Flere resulteter finnes under oppskriften
1 løk
2 hvitløkfedd
3 ss olivenolje
1 squash
1 aubergine
1 gul paprika
1 ts salt
1/2 ts hvit pepper
1 ts tørket oregano
3 dl langkornet ris
6 dl vann
1 terning hønsebuljong
1 krm safran eller 1/2 ts gurkemeie
1 avocado
presset sitronsaft
Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres det mykt i olje.
Skjær grønnsakene i terninger og bland dem med løken. La det surre under lokk på svak varme til grønnsakene er møre, ca 15 min. Smak til med salt, pepper og oregano.
Kok opp vann med buljongterning og safran eler gurkemeie og dryss i risen. Kok den under lokk til den er mør, 12-15 min.
Bland grønnsakterningene i risen før servering.
Skrell avocadoen og skjær den i båter. Drypp sitronsaft over og anrett dem på paellaen.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong