Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg røkt svinekjøtt
2 laurbærblad
2 løk, skåret i skiver
2 ts malt paprika
6-700 g poteter, skåret i terninger
225 g vårløk
1 boks avrente brekkbønner
salt
malt svart pepper
La kjøttet ligge i vann over natten. Hell av vannet og legg kjøttet i en gryte sammen med laurbærblad, løk og 1,5 l kaldt vann.
La det koke opp. Skru ned varmen og la syde i ca 1 1/2 time til kjøttet er mørt.
Ta opp kjøttet og avkjøl kraften langsomt. Skum av overflødig fett og skjær kjøttet i småbiter. Ha i potetterningene og paprika, og sett kjelen på platen igjen. Legg på lokk og la det putre forsiktig i 20 minutter.
Finhakk vårløken med en skarp kniv. Ha den i suppen sammen med bønnene, og la det syde i ytterligere 10 min. Smak til med salt og pepper og server med en gang.
Brødsuppe med koriander, hvitløk og egg
Californisk fisk- og skalldyrsuppe
Fennikelsuppe med hjerteskjell og karriolje
Fiskesuppe med egg- og sitronsaus
Fiskesuppe med flyndre og blåskjell
Gjestesuppe med sei, torsk og tomater
Gratinert krabbesuppe med calvados
Grønnsakssuppe med kjøttboller
Grønnsaksuppe med squash og ostefølge
Kald grønnsaksuppe fra Andalusia
Kald yoghurtsuppe med fennikel
Kikertsuppe med lammefrikadeller
Klar suppe med omelett-strimler
Klar suppe med pastafirkanter og erter
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med ris, sitron og mynte (Canja)
Kyllingsuppe med tortillachips
Laksesuppe med løk og fennikel
Laksesuppe med safran og blåskjell
Linsesuppe med kokos og koriander
Middelhavs-fiskesuppe med safran
Potet- og purresuppe som i Provence
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Rødbetsuppe med kokos og chili
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sjampinjongsuppe med grønn pynt
Skalldyr- og brødsuppe fra Lisboa
Sterk suppe med gulrot, kokos og spisskum
Suppe av bitre appelsiner, fisk og sandskjell
Suppe av tomater, poteter og grønne bønner
Suppe med broccoli, ansjos og pasta
Suppe med grillet tomat og pasta
Suppe med kjøttboller og pasta
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker
Suppe med sandskjell og pinjekjerner