Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g røkt fårekjøtt
200 g bacon
200 g røkt pølse
6 store poteter
1 1/2 l vann
5 dl kulturmelk
2-3 ss byggmel
flatbrød
Skjær kjøtt, bacon, pølse og poteter i 1 cm terninger. Kok opp vannet, og ha i kjøtt- og baconterningene. La dem koke til de er nesten møre, ca 45 minutter. Skum godt og tilsett pølsene og potetene. La det trekke til potetene er ferdig, ca 10 min.
Lag en jevning av surmelk og mel og rør i suppen.
Bryt opp flatbrød og ha i suppetallerken. Øs suppen over, og ha i en stor smørklatt.
Sirup og gammelost settes på bordet slik at de som ønsker det kan ha litt i suppen.
Brødsuppe med koriander, hvitløk og egg
Californisk fisk- og skalldyrsuppe
Fennikelsuppe med hjerteskjell og karriolje
Fiskesuppe med egg- og sitronsaus
Fiskesuppe med flyndre og blåskjell
Gjestesuppe med sei, torsk og tomater
Gratinert krabbesuppe med calvados
Grønnsakssuppe med kjøttboller
Grønnsaksuppe med squash og ostefølge
Kald grønnsaksuppe fra Andalusia
Kald yoghurtsuppe med fennikel
Kikertsuppe med lammefrikadeller
Klar suppe med omelett-strimler
Klar suppe med pastafirkanter og erter
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med ris, sitron og mynte (Canja)
Kyllingsuppe med tortillachips
Laksesuppe med løk og fennikel
Laksesuppe med safran og blåskjell
Linsesuppe med kokos og koriander
Middelhavs-fiskesuppe med safran
Potet- og purresuppe som i Provence
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Rødbetsuppe med kokos og chili
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sjampinjongsuppe med grønn pynt
Skalldyr- og brødsuppe fra Lisboa
Sterk suppe med gulrot, kokos og spisskum
Suppe av bitre appelsiner, fisk og sandskjell
Suppe av tomater, poteter og grønne bønner
Suppe med broccoli, ansjos og pasta
Suppe med grillet tomat og pasta
Suppe med kjøttboller og pasta
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker
Suppe med sandskjell og pinjekjerner