Flere resulteter finnes under oppskriften
1 løk, finhakket 3 ss smør 2 bokser avsilte maiskorn, à 340 g 3 dl melk 1 ts sukker 1 liter kyllingbuljong 1 krm malt hvit pepper ev litt hakket persille
Dette er en fløyelsmyk og mild suppe som passer godt som forrett før en sterk hovedrett: Smelt først smøret i en kasserolle. Ha i løken og fres den på middels varme til den er blank og myk. Tilsett maiskornene og rør om. Hell så i melk, kok opp og damp varmen og la det koke et par minutter. Tilsett sukker. Ha suppen over i en hurtigmikser, eller bruk stavmikser i en kasserolle. Kjør maskinen til suppen er glatt. Gni suppen gjennom sikt og ned i en ren kasserolle. Tilsett kyllingbuljong. Rør om og la suppen få et oppkok. Smak til med pepper, og salt om nødvendig. Pynt eventuelt med litt persille.
Brødsuppe med koriander, hvitløk og egg
Californisk fisk- og skalldyrsuppe
Fennikelsuppe med hjerteskjell og karriolje
Fiskesuppe med egg- og sitronsaus
Fiskesuppe med flyndre og blåskjell
Gjestesuppe med sei, torsk og tomater
Gratinert krabbesuppe med calvados
Grønnsakssuppe med kjøttboller
Grønnsaksuppe med squash og ostefølge
Kald grønnsaksuppe fra Andalusia
Kald yoghurtsuppe med fennikel
Kikertsuppe med lammefrikadeller
Klar suppe med omelett-strimler
Klar suppe med pastafirkanter og erter
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med ris, sitron og mynte (Canja)
Kyllingsuppe med tortillachips
Laksesuppe med løk og fennikel
Laksesuppe med safran og blåskjell
Linsesuppe med kokos og koriander
Middelhavs-fiskesuppe med safran
Potet- og purresuppe som i Provence
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Rødbetsuppe med kokos og chili
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sjampinjongsuppe med grønn pynt
Skalldyr- og brødsuppe fra Lisboa
Sterk suppe med gulrot, kokos og spisskum
Suppe av bitre appelsiner, fisk og sandskjell
Suppe av tomater, poteter og grønne bønner
Suppe med broccoli, ansjos og pasta
Suppe med grillet tomat og pasta
Suppe med kjøttboller og pasta
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker
Suppe med sandskjell og pinjekjerner