Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor løk
2 hvitløkfedd
700 g magert oksekjøtt
1 boks hele tomater, 795 g
1,5 liter vann
6 buljongterninger
¼ ts pepper
80 g ukokt orzo
300 g frosne erter, gulrøtter og maisblanding
Hakk løk og hvitløk. Stek kjøttet ferdig oppskåret i biter, løk og hvitløk i en stor gryte over middels varme til kjøttet er brunt. Rør om for å løse på kjøttet og hell av stekefettet.
Bland tomatene i en kjøkkenmaskin. Ha tomater, vann, buljongterninger og pepper i kjøttblandingen og kok opp over sterk varme. Reduser varmen og småkok under lokk i ca 20 minutter.
Tilsett orzo og grønnsaker og småkok i ytterligere 15 minutter. Serveres med brød etter smak.
Brødsuppe med koriander, hvitløk og egg
Californisk fisk- og skalldyrsuppe
Fennikelsuppe med hjerteskjell og karriolje
Fiskesuppe med egg- og sitronsaus
Fiskesuppe med flyndre og blåskjell
Gjestesuppe med sei, torsk og tomater
Gratinert krabbesuppe med calvados
Grønnsakssuppe med kjøttboller
Grønnsaksuppe med squash og ostefølge
Kald grønnsaksuppe fra Andalusia
Kald yoghurtsuppe med fennikel
Kikertsuppe med lammefrikadeller
Klar suppe med omelett-strimler
Klar suppe med pastafirkanter og erter
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med ris, sitron og mynte (Canja)
Kyllingsuppe med tortillachips
Laksesuppe med løk og fennikel
Laksesuppe med safran og blåskjell
Linsesuppe med kokos og koriander
Middelhavs-fiskesuppe med safran
Potet- og purresuppe som i Provence
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Rødbetsuppe med kokos og chili
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sjampinjongsuppe med grønn pynt
Skalldyr- og brødsuppe fra Lisboa
Sterk suppe med gulrot, kokos og spisskum
Suppe av bitre appelsiner, fisk og sandskjell
Suppe av tomater, poteter og grønne bønner
Suppe med broccoli, ansjos og pasta
Suppe med grillet tomat og pasta
Suppe med kjøttboller og pasta
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker
Suppe med sandskjell og pinjekjerner