Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ¾ kg gresskar 3 nye løk 1 hvitløkfedd, finhakket 2 friske salvieblader 2 ss olivenolje salt svart pepper 90 g langkornet ris, skylt og avrent parmesan, høvlede flak som tilbehør
Skrell gresskaret og skjær kjøttet i terninger på ca 2,5 cm. Velg om mulig små, søte gresskar snarere enn forvokste. Ha gressløk, løk og hvitløk i en stor tykkbunnet kjele sammen med salvieblader og olje. Hell over 2 ½ liter kokende vann. Ha i salt og pepper etter smak og la småkoke i 45 minutter. Mos suppen i en hurtigmikser eller kjøkkenmaskin. Hell suppen tilbake i kjelen og kok opp igjen. Tilsett risen og kok i 15 minutter til risen er mør. Juster mengden salt og pepper, og garner med parmesan.
Brødsuppe med koriander, hvitløk og egg
Californisk fisk- og skalldyrsuppe
Fennikelsuppe med hjerteskjell og karriolje
Fiskesuppe med egg- og sitronsaus
Fiskesuppe med flyndre og blåskjell
Gjestesuppe med sei, torsk og tomater
Gratinert krabbesuppe med calvados
Grønnsakssuppe med kjøttboller
Grønnsaksuppe med squash og ostefølge
Kald grønnsaksuppe fra Andalusia
Kald yoghurtsuppe med fennikel
Kikertsuppe med lammefrikadeller
Klar suppe med omelett-strimler
Klar suppe med pastafirkanter og erter
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med ris, sitron og mynte (Canja)
Kyllingsuppe med tortillachips
Laksesuppe med løk og fennikel
Laksesuppe med safran og blåskjell
Linsesuppe med kokos og koriander
Middelhavs-fiskesuppe med safran
Potet- og purresuppe som i Provence
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Rødbetsuppe med kokos og chili
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sjampinjongsuppe med grønn pynt
Skalldyr- og brødsuppe fra Lisboa
Sterk suppe med gulrot, kokos og spisskum
Suppe av bitre appelsiner, fisk og sandskjell
Suppe av tomater, poteter og grønne bønner
Suppe med broccoli, ansjos og pasta
Suppe med grillet tomat og pasta
Suppe med kjøttboller og pasta
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker
Suppe med sandskjell og pinjekjerner