Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 liter vann
1/2 slangeagurk (ca. 200 g)
1 hønsebuljongterning
1/2 dl skummet melk
1 ss hvetemel
125 g ferdig kokt/stekt kyllingkjøtt i terninger
1 ts kjørvel
salt
pepper
1 eggeplomme
persille, hakket
Kok opp halvparten av vannet. Skjær 2/3 av agurken i små terninger, og kok dem i vannet til de er myke, 7-8 min. Kjør suppen jevn med hurtigmikser eller i food processor. Hell suppen tilbake i kjelen, tilsett resten av vannet og smuldret buljongterning. Kok opp. Rist sammen melk og mel, og rør det inn i suppen. Kok 5 min., tilsett kyllingkjøttet, og smak til med kjørvel, salt og pepper. Ta kjelen av platen, og rør inn en eggeplomme. Skjær resten av agurken i tynne skiver, og ha dem i suppen. Dryss persille over, og server grovbrød til.
Brødsuppe med koriander, hvitløk og egg
Californisk fisk- og skalldyrsuppe
Fennikelsuppe med hjerteskjell og karriolje
Fiskesuppe med egg- og sitronsaus
Fiskesuppe med flyndre og blåskjell
Gjestesuppe med sei, torsk og tomater
Gratinert krabbesuppe med calvados
Grønnsakssuppe med kjøttboller
Grønnsaksuppe med squash og ostefølge
Kald grønnsaksuppe fra Andalusia
Kald yoghurtsuppe med fennikel
Kikertsuppe med lammefrikadeller
Klar suppe med omelett-strimler
Klar suppe med pastafirkanter og erter
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med ris, sitron og mynte (Canja)
Kyllingsuppe med tortillachips
Laksesuppe med løk og fennikel
Laksesuppe med safran og blåskjell
Linsesuppe med kokos og koriander
Middelhavs-fiskesuppe med safran
Potet- og purresuppe som i Provence
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Rødbetsuppe med kokos og chili
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sjampinjongsuppe med grønn pynt
Skalldyr- og brødsuppe fra Lisboa
Sterk suppe med gulrot, kokos og spisskum
Suppe av bitre appelsiner, fisk og sandskjell
Suppe av tomater, poteter og grønne bønner
Suppe med broccoli, ansjos og pasta
Suppe med grillet tomat og pasta
Suppe med kjøttboller og pasta
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker
Suppe med sandskjell og pinjekjerner