Flere resulteter finnes under oppskriften
8 lår fra orrhane/-høne margarin til bruning 4 ss margarin 4 ss hvetemel 5 dl vann kikkomansaus salt pepper
Del lårene i to og bein ut. Brun kjøttet i margarin. Legg til side og lag sausen: Smelt margarin og ha i melet. La det få en nøttebrun farge og spe med vann. Rør stadig for å unngå klumper. Sausen skal småkoke i 8-10 minutter. Smak til med salt, pepper og kikkomansaus. Ha kjøttet opp i gryta og la trekke i 45 minutter. Om sausen blir for tykk, tilsettes mer vann, eventuelt melk dersom du ønsker mildere smak. Server med kokt gulrot og kålrot, og melne poteter.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat