Flere resulteter finnes under oppskriften
brystfileter fra 8 troster
margarin til steking
1 pose viltsaus
1 stor rød paprika
1 løk
5 sjampinjonger
1 ss smør til saus
½ boks rømme
Lag sausen som anvist på posen. Tilsett finhakket paprika, skivet løk og sopp som først er frest i margarin i stekepannen. La dette syde i noen minutter.
Imens freser du trostestykkene lett på sterk varme. Suppler så sausen med kjøtt, rømme og smør, og bland godt sammen. Et par minutter på svakeste varme og retten er klar.
Server med ris eller potetmos. Tilsett gjerne litt stekt bacon.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat