Flere resulteter finnes under oppskriften
3 fiskemåker
6 ss margarin
6 ss hvetemel
2 gulrøtter
200 g erter
melk eller fløte
salt
hvit pepper
Flå, rens og skyll måkene. La dem koke ca 1 time, tilsett gulrøttene de siste 15 minuttene. Avkjøl og sil kraften.
Ta opp gulrøttene og kutt i terninger. Smelt smør i gryte, ha i mel og spe med kraft til fyldig konsistens. Kok i 8-10 minutter, smak til med salt og pepper.
Plukk kjøttet av måkene. Tilsett kjøttet, gulrøtter og erter og la bli gjennomvarmt. Ha i litt melk eller fløte til slutt for å runde av smaken. Server med kokte poteter.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat