Flere resulteter finnes under oppskriften
8 brystfileter fra fiskemåker
margarin til steking
2 gule paprika
2 grønne paprika
1 løk
1 squash
2 gulrøtter 1 sitron
salt
pepper
Skjær kjøttet i terninger, paprika i strimler, småhakk løk og rasp gulrøtter. Kutt squashen i skiver. Brun kjøttet på sterk varme. Slå ned varmen når alt kjøttet har fått stekefarge.
Tilsett løk og squash og la surre i et par minutter. Dryss på salt og pepper etter smak.
Ha i paprika og la bli gjennomvarmt. Tilsett rå, raspet gulrot straks før servering. Del sitronen i båter og pynt på tallerken. Sitronsaft dryppes på etter smak. Server med brød eller rundstykker.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat