Flere resulteter finnes under oppskriften
4 troster
margarin til steking
isbergsalat
yoghurt naturell
ferske eller hermetiske kjøttmoreller
grovkornet pepper
Flå fuglene og skjær ut brystfileter. Stek meget lett på begge sider over sterk varme. Sett pannen til side og la hvile ett minutt.
Anrett salatblader på tallerkenen, oppå salaten noen klatter yoghurt. Del morellene i to og ta bort steinen.
Plassér to kjøttstykker på hver tallerken og gi det hele et dryss med pepper.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat