Flere resulteter finnes under oppskriften
8 troster
4 paprika, varier gjerne fargene
1 boks ananas
8 sjampinjonger
12 sjalottløk
1 squash
grillspyd
Skjær ut og rens brystfiletene. Kutt ananas, sopp, squash og paprika i passende biter til å ha på grillspydene. Træ ingrediensene i vilkårlig rekkefølge på spydet; brystfiletene skal være hele.
Lag en marinade av olje, salt og grillkrydder. Pensle dette på når alle ingrediensene er spiddet. Strø deretter over nykvernet pepper og gjerne litt persille. Legg på grillen og vend noen ganger til alt ser ut til å være passe stekt.
Server med potetsalat.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat