Flere resulteter finnes under oppskriften
60 g smør 8 vaktler 375 g steinfrie grønne druer salt svart pepper 1 ts malt ingefær
Smelt smøret på svak varme i en tykkbunnet stekepanne som er akkurat så stor at alle fuglene får plass i den. Legg vaktlene i pannen og stek dem i 10 minutter. Snu dem med jevne mellomrom, til de er lysebrune. I mellomtiden kjører du ¾ av druene, helst umodne, i en kjøkkenmaskin. Sil massen og ta vare på saften. Dryss salt, pepper og ingefær over vaktlene. Hell på druesaften, snu vaktlene slik at de ligger med brystsiden ned, sett lokk på og surr på svak varme i 10 minutter. Skjær resten av druene i to og ha i pannen. Snu fuglene med brystsiden opp og la dem surre i ytterligere 3-4 minutter, til druene er gjennomvarme.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat