Flere resulteter finnes under oppskriften
1 egg
100 g normannaost
100 g revet jarlsbergost
2 skiver loff uten skorpe
Bland alle ingrediensene godt og legg et rikelig lag på hver brystfilet. Sett ovnen på 250 C og gratiner til du har fått en pen skorpe.
Utgangspunktet for retten er brystkjøtt fra orrfugl som er stekt i ovn. Brystfiletene må skjæres løs fra skroget før sluttilberedningen.
Skjær opp brystet i fine skiver og server umiddelbart.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat