Flere resulteter finnes under oppskriften
brystkjøtt fra 4 fiskemåker
1 dl matolje
150 g bacon
150 g gulrot
150 g broccolitopper
200 g sopp
1 boks minimais
salt
pepper
Snitt opp brystfiletene i passende strimler. Baconet kuttes i så små biter som mulig.
Legg deretter alle øvrige ingredienser klare slik at du enkelt kan tilsette det i woken i riktig rekkefølge.
Hell olje i wokpanna og varm opp til det er tilnærmet kokende. Soyaolje, maisolje og olivenolje passer bra, men olivenolje dominerer smaksbildet mer enn de to andre. Alle tåler den høye varmen i woken.
Ha i kjøttstrimler, bacon og gulrot. Surr til kjøttet er gyllent. Tilsett sopp og broccolibuketter og la surre til broccolien skifter farge. Smak til med salt og pepper. Ha deretter i minimaisen og server med ris.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat