Flere resulteter finnes under oppskriften
4 fiskemåker
margarin til steking
1 beger crème fraîche
1 liten boks hermetisk ananas, i biter
1 liten boks mais
1 liten boks aspargestopper
salt
pepper
Skjær ut brystfiletene og kutt i strimler. Brun raskt i margarin. Slå over crème fraîche og la denne smelte på kjøttet.
Tilsett så ananas, mais og aspargestopper. Smak til med salt og pepper. Server straks med strimlet isbergsalat og bakt potet.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat