Flere resulteter finnes under oppskriften
700 g brystfilet
salt
pepper
1/2 dl olivenolje
10 sjalottløk
200 g bacon i terninger
2 ss tomatpuré
2 dl rødvin
1 boks hermetiske tomater
1 ts oregano
1 ts basilikum
1/2 ts rosmarin
1 presset hvitløkfedd
1 aubergine
2 røde paprika
2 ss finhakket persille
Del brystfiletene i to og krydre med salt og pepper. Skrell og grovhakk løken. Varm olivenoljen i en gryte.
Stek kjøttet i gryten sammen med bacon og løk. Når alt er passe brunt, tilsettes tomatpuré. Slå over rødvin og la det surre under lokk i 5 minutter.
Grovhakk tomatene og tilsett disse sammen med tomatjuicen i boksen, oregano, basilikum, rosmarin og hvitløk.
Gryten skal fortsette å koke mens du kutter aubergine og paprika i centimeterstore terninger. Tilsett disse og kok til alt er mørt.
Tilsett til slutt rikelig med hakket persille. Server med ris eller pasta.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat