Flere resulteter finnes under oppskriften
4 medaljonger av struts, á 160 g
1 egg
8-12 blader fersk salvie
4 ss revet daggammel loff
2 ss revet fersk parmesan
2 ss smør
1 sitron
salt
pepper
Ved tilberedning av denne norditalienske retten starter vi med å trykke medaljongene litt flate og vend i pisket egg. Klem på salvieblader før du vender medaljongene i en blanding av brødsmuler og parmesan. Stek gyllenbrune i smør på god varme.
Dryss over litt salt og pepper og press sitronsaft over til slutt. Server umiddelbart med friske, smørdampede grønnsaker, i dette tilfelle kål.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat