Flere resulteter finnes under oppskriften
1 orrfugl ferdig flådd
1 ss meierismør
1 ss honning
salt
nykvernet pepper
1 gulrot i små terninger
2 dl finhakket skogssopp
3 ss finhakket gressløk
2 finhakkede sjalottløk
2 ts kapers
2 dl kremfløte
salt
nykvernet pepper
Bein ut bryst fra orrfugl og krydre brystet med salt og pepper. Brunes på svak varme i stekepannen sammen med smør og honning. Snu kjøttet ofte i stekepannen, men pass på at det ikke blir for varmt. Kjøttet er ferdig når det begynner å piple ut kjøttkraft fra brystet.
Fres sjalottløk, sopp og gulrot i en stekepanne til det har fått en gyllen farge. Slå over fløte og kok opp. Tilsett kapers, gressløk, persille og smak til med salt.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat