Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g stekt fuglekjøtt
200 g kalvefarse
1/2 ts salt
1 krm pepper
2 egg
1 1/2 dl kremfløte
Fjern eventuelt skinn. Finfordel kjøttet i en foodprosessor eller mal det.
Bland det med kalvefarsen. Rør inn egget, ett om gangen. Tilsett fløten i en fin stråle og arbeid farsen smidig.
Kok en liten prøve. Tilsett en anelse potetmel om farsen er for løs eller spe med litt mer fløte. Fyll små smurte posteiformer halvfulle med farse. Dekk formene godt med aluminiumsfolie og stek dem i vannbad på rist nederst i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter. Hvelv dem opp på fat sammen med stekte fuglebryst.
Diss timbalene passer også å servere som forrett med sopp og små erter.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat