Flere resulteter finnes under oppskriften
4 rugder
4 tynne skiver spekk
2-3 ss smør
salt
pepper
1 grønn paprika
4 dl buljong
1 dl tomatpuré
1/2 ts støtt enebær
1/2 ts timian
1 glass portvin
4 skiver loff
Vask og tørk fuglene. Gni dem med salt.
Bind spekkskiver over brystet på fuglene og bind dem opp.
Brun fuglene i smør, hell buljong over. Dryss på pepper og legg strimlet paprika, enebær og timian i gryten.
Snu fuglen flere ganger under stekingen, som tar omtrent 20 minutter.
Brun loffskivene i smør og anrett en fugl på hver skive.
Smak stekesjyen til med tomatpuré, portvin, salt og pepper. Hell sausen over fuglene.
Server fuglene nystekte med kastanjepuré til.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat