Flere resulteter finnes under oppskriften
12 vaktler salt nymalt pepper 12 friske timiankvister 12 strimler av sitronskall, bare det gule 12 vinblad på glass, skylt og uten stilker 12 lange baconskiver olivenolje til pensling
I denne oppskriften blir de småvaktlene fylt med duftende timiankvister og sitronskall, deretter pakket inn i vinblader og grillet. Server fisse vinblad-innpakkede vaktlene med landbrød stekt i olivenolje. Tenn opp i trekullgrillen. Skyll vaktlene og tørk dem med kjøkkenpapir. Gni dem utenpå og inni med salt og pepper. Fyll hver av dem med en timiankvist og en strimmel sitronskall. Pakk hver fugl inn i et vinblad og deretter en skive bacon, fest med kjøkkenhyssing eller tannpirker. Pensle fuglene med olivenolje. Legg fuglene på en oljet grillrist og stek dem på grillen i 5-8 minutter på hver side, til de er møre og pent brune. Legg dem på et varmt fat, fjern hyssing eller tannpirkere og server med en gang.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat