Flere resulteter finnes under oppskriften
1 skarv pr.person
Skarven må legges i eddikvann eller surmelk natten over. Den må så plukkes helt fri for fett, dette arbeidet kan ta litt tid. Den må kokes opp i vann og melk flere ganger, minst to.
Del den så opp i stykker, plukk vekk overflødige bein.
Den skal stekes med salt og pepper i stekepanne, og legges over i en gryte med melk og litt vann. Den skal nå trekkes til den er mør.
Lag så fløtesaus og server med kokte poteter, rosenkål og tyttebær.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat