Flere resulteter finnes under oppskriften
brystfileter fra 4 fiskemåker
potetmos, gjerne ispedd litt urter/krydder
2 paprika
margarin til steking
vann/melk til potetmos
salt
pepper
Brystfiletene skjæres av måken straks etter at den er skutt. Tilbered en pose potetmos og rør hardt mot slutten slik at mosen blir luftig og fin.
Brun smøret og legg på filetene, dryss over salt og pepper. Ett minutts sterk varme på begge sider er nok.
La deretter biffen hvile litt, pakket i folie og lagt i ytterkanten av stekepannen. La denne delen av panna trekkes litt unna platen.
Halve pannen er fortsatt i kontakt med varm plate, og på denne delen steker du oppskåret paprika varmt.
Etter et par minutter anrettes biffene og paprikaen på en seng av potetmos. Strø gjerne over grønt.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat