Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg renset rabarbra
1-1 1/2 dl sukker
2 ts potetmel
Pailokk:
50 g smør eller margarin
100 g brødrasp
ca 1 dl sukker
Skrell rabarbraen og skjær den i ca 5 cm lange biter. Legg dem i bunnen av et ildfast fat.
Bland potetmel og sukker og dryss det over rabarbraen. Bland det hele forsiktig. Potetmelet vil suge opp litt av væten fra rabarbraen og paien blir tørrere.
Pailokk: Smuldre sammen smør, brødrasp og sukker. Det skal være som en grynet masse. Fordel den over rabrabraen.
Stek paien midt i ovnen ved 200 C i ca 30-40 min til den er gyllen og sprø, og rabarbraen mør.
Server paien lunken med kald fløte, lett vispet krem eller eggekrem.
Pai med brisler og sjampinjong
Pai med kjøttdeig og stjerneløk
Porsjonspaier med løk og hvitløk