Bruksanvisning
Smuldre smør/margarin med melet og tilsett salt og vann. Elt deigen sammen og la den ligge kaldt mens du gjør klar fyllet.
Rens og finhakk løk, vårløk og hvitløk og fres det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Tilsett salt, pepper og urter.
Hvis du lar stjerneløken ligge i litt varmt vann før du renser den, blir skallet enklere å fjerne.
Trykk deigen ut i en smurt paiform og la deigen henge litt utenfor kanten for å unngå at den krymper under steking. Prikk deigen godt med en gaffel. Forstek paibunnen på 200 C i ca. 10 minutter.
Fordel fyllet i paiskallet og sett stjerneløken oppi med toppene opp. Bland sammen melk, egg og revet ost og hell over paien.
Stek paien på nederste rille til eggeblandingen har stivnet og paien har fått en fin gyllen farge, ca. 30 minutter.