Flere resulteter finnes under oppskriften
225 g ingefærnøtter
75 g smør
Fyll:
1 boks aprikoser
1 1/2 dl tykk eplemos
1 1/2 dl kremfløte
3 plater gelatin
Pynt:
pisket krem
ristede mandler
Knus ingefærnøtter (kakene) fint mellom to stykker matpapir. Smelt smøret, rør det i kakesmulene.
Bland godt. Trykk massen ut i bunnen og sidene på en paiform.
La aprikosene renne av, og hold av to til pynt. Mos resten gjennom en sikt. Bland aprikospuréen og eplemosen.
Pisk fløten stiv, bland den i fruktpuréen, og smak til med sukker.
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, klem det meste av bløtevannet ut, smelt den. Rør den i fruktkremen.
Når massen er halvstiv, helles den i formen. Paien settes kaldt til den er helt stiv.
Serveres kald og nylaget, pyntet med pisket krem, ristede mandler og aprikosbåter.
Pai med brisler og sjampinjong
Pai med kjøttdeig og stjerneløk
Porsjonspaier med løk og hvitløk