Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss smør eller margarin
40 g sukker
2 1/2 dl knust Corn Flakes
Fyll:
4 egg
125 g sukker
1 1/2 dl presset appelinsaft
1 ss gelatinpulver
3 ss kaldt vann
revet skall av 1 appelsin
2 dl kokosmasse
2 dl jordbær til pynt
Smelt smør og bland det med sukker og knust Corn Flakes, arbeid det sammen til en deig. Dekk bunnen i en paiform med deigen og sett den til avkjøling ca 45 minutter. Helst i kjøleskap.
Skill eggeplommer og hviter. Pisk plommene med halvparten av sukkeret, tilsett appelsinsaft.
Pisk eggedosisen i varmt vannbad til den tykner. Ta den opp av vannbadet. Løs opp gelatinen i 3 ss kaldt vann, tilsett denne og revet appelsinskall i eggedosisen og avkjøl den.
Stivpisk hvitene, tilsett reten av sukkeret, eggedosisen og kokos. Fyll paideigskallet med eggedosisblandingen og avkjøl den i kjøleskapet til den er stivnet. Ca 1 time.
Rens og skyll jordbærene, og pynt med disse like før serveringen.
Pai med brisler og sjampinjong
Pai med kjøttdeig og stjerneløk
Porsjonspaier med løk og hvitløk