Flere resulteter finnes under oppskriften
1 egg
2 ½ dl melk
2 dl hvetemel
2 ss margarin eller smør
½ ts salt
1 ss kaldt vann
margarin til formen
Sikt melet i en bolle og lag en grop i midten. Pisk egget sammen med halvparten av melken og hell blandingen ned i gropen. Rør deretter innholdet i bollen godt sammen. Tilsett resten av melken under stadig omrøring, deretter 1 skje kaldt vann og smøret som har smeltet.
Fyll deigen over i en smurt ildfast form. Stek puddingen i 15-18 minutter ved 175-190 C. Skru deretter varmen i stekeovnen opp til 250 C og ta puddingen ut når den er blitt gyllen oppå. Server den straks.
Denne puddingen erstatter i mange tilfeller poteter ved engelske måltider, oftest som tilbehør til stek.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus