Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
2,5 dl fløte
4 ss sukker
6 plater gelatin
skall og saft av 1 sitron
Visp fløten og eggehvitene stive hver for seg. Rør halvparten av sukkeret sammen med oppbløtt gelatin og sitronsaft og rør det forsiktig inn i kremen. Vend inn eggehvitenene til slutt.
La ikke desserten stivne for mye før den blir helt opp i en glassbolle. Men blir den helt opp før den har begynt å stivne, kan den skille seg i lag.
Sett kaldt slik at den blir stiv.
Visp plommene og resten av sukkeret til eggedosis. Dette blir måneskinnet som helles over puddingen ved servering.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus