Flere resulteter finnes under oppskriften
1 lite blomkålhode
1/2 spisskål
2 gulrøtter
1 purre
hvit saus, se egen oppskrift
2 egg
1 ss strøkavring
smørklatter
Grønnsakene deles opp og kokes til de er knapt møre. Legg dem om hverandre i en smurt ildfast form.
Lag den hvite sausen etter egen oppskrift. Kok den en stund, så den blir tykk og god. Rør inn 2 eggeplommer, stivpisk hvitene og rør dem forsiktig inn i den avkjølte sausen. Hell blandingen over grønnsakene, strø over kavring og legg på noen smørklatter. Stekes ved 200 C i 45 min.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus