Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g smør
1 l husholdningsfløte
75 g hvetemel
100 g sukker
3 dl knust kavring
25 g skåldede, malte mandler
revet skall av 1 sitron
1/2 ts kardemomme
25 g korinter
Forvarm stekeovnen til 180 C.
Smøret, fløten og melet gis et oppkok under stadig omrøring. Massen helles i en bolle og tilsettes de øvrige ingrediensene.
Massen fylles i en smurt 1 1/2 liter puddingform og stekes i ca 60 minutter.
Til puddingen serveres en rød saftsaus.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus