Flere resulteter finnes under oppskriften
3/4-1 kg torskefilet
vann
salt
Saus:
3 ss smør
3 ss mel
2 1/2 dl melk
2 1/2 dl fiskekraft
3 ss sherry eller sitronsaft
6 pl. gelatin
2 1/2 dl kremfløte
litt olje
Fyll:
1 l store reker
1 pk majones
1 1/2 dl kremfløte
noen dråper worcestersaus
saften av 1 sitron
3 ss tomatpuré
Legg fisken i en gryte og hell over så mye vann at det såvidt dekker. Tilsett salt og la fisken trekke ca 5 min.
Ta fisken opp og fjern alle ben. Gni fisken ut. Sil fiskekraften.
Saus: Smelt smør, rør i mel og spe med melk og fiskekraft. La sausen koke noen minutter.
Rør sherry og gelatin i sausen.
Tilstett den mosede fisken og sett det hele til avkjøling. Halvpisk kremfløten og vend den forsiktig i når sausen begynner å stivne.
Ha fisken i en randform som er smurt med litt olje. Jevn ut overflaten. Sett formen på et kaldt sted til retten er stiv.
Fyll: Rens rekene. Rør sammen resten av ingrediensene og rør rekene i til slutt.
Server denne amerikanske retten ved å hvelve ringen over på fat og hell fyllet i midten. Serveres så kald som mulig, med en grønn salat og brød og smør.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus