Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g hermetisk mais
1 ts sukker
1/2 ts salt
3/4 dl melk
3/4 ss hvetemel
1 ts bakepulver
3 egg
30 g smør, smeltet
Forvarm ovnen til 180 C. Skill eggene. Pisk eggeplommene med sukker. Bland i melk, smør, salt, mel og bakepulver. Pisk eggehvitene stive, men ikke tørre. Bland halvparten av eggehvitene i røren og hell i smurt form (suffléform). Bland resterende eggehvite inn i topplaget i formen. Stek ved 180 C i ca 45 minutter.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus