Flere resulteter finnes under oppskriften
1 fiskepudding
1 pk hvit saus
100 g revet ost
1 knivsodd muskatnøtt, hel eller revet
1/3 purre
gulrøtter
smør
Skjær fiskepuddingen i skiver og legg den i en smurt ildfast form.
Lag hvit saus etter egen oppskrift eller anvisning på pakken, men reduser væskemengden med 1 dl. hvis du bruker pakke. Rør inn osten, 1 knivsodd muskattnøtt og finhakket purre.
Fordel ostesausen over fiskepuddingen og stek i ovn ved 200 C i ca. 15 min, til den er gylden.
Serveres med kokte gulrøtter og poteter eller makaroni.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus