Flere resulteter finnes under oppskriften
1 l risgrøt
3 egg
1 1/2 dl fløte
1/2 g (1 pk) safran
1 dl rosiner
1/2 - 1 dl mandler
Kok grøten (se oppskrift på Risgrøt), og avkjøl den litt. Bland fløte med finstøtt safran. Bland grøten med sammenpiskede egg, fløte, rosiner og hakkede mandler.
Hell røren i en vid, smurt ildfast form. Stekes midt i ovnen i ca 30 minutter. Server puddingen avkjølt.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus