Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl helmelk
2 dl kremfløte
2 ss sukker
1/2 vaniljestang
3 egg
gratinering: 5t sukker
Kok opp melk, fløte, sukker og en delt vaniljestang.
Avkjøl blandingen litt og rør inn lett sammenpiskede egg. Sil blandingen. Sett 5 ildfaste porsjonsformer i en liten langpanne/ildfast form og hell i kremblandingen. Hell på så mye kokende vann i langpannen at det står halveis opp på formene. Settes i 125 C varm ovn i ca. 40 minutter.
Dryss 1 ts sukker over hver form og sett dem under grillen i 2-3 minutter, til sukkeret er karamellisert. Server denne klassiske desserten "lun".
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus