Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg klippfisk
2 dl soyaolje
2 dl kokende melk
salt
pepper
Vann fisken godt ut i 1 1/2 - 2 døgn.
Del den i serveringsstykker, som kokes i usaltet vann 8-10 min.
Hell vannet av og rens eventuelt fisken for skinn og ben.
Varm halvparten av oljen og legg fisken i.
Arbeid massen over varmen til den er grøtaktig. Bruk en treskje til arbeidet.
Sett kasserollen ved siden av platen og spe forsiktig med resten av oljen og den kokende melken. Smak til med salt og pepper.
Den ferdige klippfiskpuddingen skal ha konsistens som fin potetmos.
Brandade de Morue - som er orginalnavnet på denne retten - er en populær rett i Provence og Languedoc. Den serveres varm med smørristet loff. I Provence gnis loffen med hvitløk.
Retten kan serveres som forrett på et stykke smørristet loff og garnert med hardkokt egg.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus