Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl risengryn
5 dl vann
1/2 liter melk
sukker
salt
2 egg
rød saus
Grynene kokes som til risengrynsgrøt (se oppskrift/grøt) avkjøles litt, og eggene røres inn. Helles i smurt ildfast form og stekes ved 250 C i ca 15 minutter.
Rød saus serveres til: 2 1/2 dl rød saft (blandet med vann) kokes opp, smakes til med sukker. 1/2 ss potetmel røres ut i litt kaldt vann, tilsettes saften, kok opp igjen og ta gryten av varmen med en gang det begynner å koke. Rør godt. Sausen avkjøles og serveres iskald til rispuddingen.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus