Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl risengryn eller halve byggryn
4 dl vann
5 dl melk
2 løk
2 ss margarin eller smør
250 g svinelever
1 dl rosiner
2 egg
1 ss sirup
1 ½ ts salt
½ ts hvit pepper
2 ts merian
Kok risengrynene i vann i ca 10 minutter. Tilsett melken og kok ytterligere 20 minutter. Kok byggrynene i vann i ca 15 minutter. Tilsett melken og kok ytterligere 30 minutter.
Skrell og hakk løken. Brun den i fettet. Skyll leveren. Skjær den i biter, mal den i kjøttkvern, foodprocessor eller mikser.
Bland grøten med løk, lever, rosiner, sammenvispet egg, sirup og krydder. Stek en prøve og smak til. Hell røren i en smurt ildfast form, gjerne lav og vid. Stek puddingen midt i ovnen i 30-40 minutter ved 225 C.
Server tyttebærsyltetøy eller råkostsalat til.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus