Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss smør
2 ss hvetemel
melk muskatnøtt
2 eggeplommer
150 g grovt revet gul ost
1 ts maisennamel
2 eggehviter
grønnsaker eller reddiker
Smelt smøret, rør inn melet, og spe med melk til det blir en tykk hvit saus. Tilsett muskatnøtt etter smak. Det hele avkjøles litt, tilsettes de to eggeplommene, den revne osten og maisennamelet. Rør forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene, og stek puddingen i en godt smurt form ved 200 C til den er høy og luftig.
Kokte grønnsaker eller reddiker smaker godt til.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus