Flere resulteter finnes under oppskriften
115 g byggryn
115 g havregryn
350 g ormerotblader, hakket
225 g unge nesleskudd, hakket
en håndfull solbærblader, hakket
en håndfull unge løvetannblader, hakket
1 løk i skiver
2 purrer i skiver
salt
pepper
Bløt byggryn og havregryn i vann 1 time. Hell av bløtleggingsvannet. Bland grynene med de resterende ingrediensene, smak til med salt og pepper. Legg massen i en godt smurt ildfast form, dekk med folie.
La puddingen steke 1 1/2 til 2 timer. Hvelves over på et varmt serveringsfat og serveres sammen med sprøstekt bacon eller stekt kjøtt.
Dette er en tradisjonell vårpudding i det nordlige England, hvor ormerot vokser på små jordflekker i fjelltraktene.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus