Flere resulteter finnes under oppskriften
12 plater gelatin
4 egg
170 g melis
5 dl melk
2 dl madeira
5 dl kremfløte
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kok opp melken. Kryst vannet godt ut av gelatinen og smelt i den varme melken.
Slå egg og melis lett sammen og visp i melkeblandingen.
Tilsett madeiraen, og sil blandingen opp i en stålbolle som står i isbad.
Når blandingen begynner å stivne langs kanten, piskes fløten til krem og røres forsiktig inn. Fyll massen i 10 fuktede porsjonsformer.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus