Flere resulteter finnes under oppskriften
170 g strøkavring
170 g hakket nyretalg eller margarin
60 g hvetemel
1/2 ts frisk finhakket ingefær
1 ts bakepulver
2 små egg
200 g lys sirup
Smør en puddingform eller bolle. Bland de tørre ingrediensene. Pisk egg og sirup sammen. Bland alt sammen og fyll røren i formen.
Kok opp vann i en kjele. Dekk formen med to lag matpapir med en fold langs midten. Bind tråd rundt. Legg en lang dobbel folieremse under formen slik at endene vil stikke opp av vannbadet.
Sett formen i vannbadet og kok i 3 timer. Fyll på mer vann under kokingen hvis vannet fordamper mye. Løft formen opp etter folieremsen.
Server puddingen med litt varm sirup og fløte.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus