Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kjøttdeig
100 g medisterdeig
3/4 dl. støtt brød
2 dl melk
1 egg
1 ss reven løk
1 1/2 ts salt
hvit pepper
1/2 ts rosmarin eller salvie
10 tykke skiver smelteost (cheddar)
Bland melk og støtt brød og la det stå og svelle en stund.
Bland kjøttdeigen med løk og egg
Hai i krydder og rør i melk og brød litt av gangen.
Form deigen til et høyt fint brød og legg det i en smurt ildfast form.
Sett formen i ovnen ved 180 C i 50 min. Pensle kjøttpuddingen av og til med den kraften som kommer ut.
Ta formen ut og sett ovnen på 250 C.
La formen stå ute ca. 10 min. Skjær så puddingen i skiver, men ikke helt igjennom. Stikk en osteskive ned i hvert snitt.
Sett formen i ovnen ca. 10 min. til osten er smeltet.
Pyntes med tomater og persille. Man kan også steke tomatene med de siste 20 min. Dryss da på litt salt og pepper.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus