Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg bolledeig
3 ss finhakket løk
3 ss finhakket selleri
1 finhakket hvitløkfedd
2 ss olje
1 dl ripssaft (eller rødvin)
2 skiver loff
salt
pepper
1/2 ts salvie
1 egg
Tilbehør:
1/2 kg broccoli
vann
salt
Damp løk, selleri og hvitløk i oljen.
Hell ripssaften over og la det småkoke ca. 5 min.
Skjær skorpen av loffen og skjær resten av den i terninger. Ha terningene i ripssaften.
Hell blandingen i bolledeigen, ha i krydder og egget og rør deigen godt.
Form deigen til et brød og legg den i en ildfast form.
Stek den i 50 min. på 175 C nederst i ovnen.
Kok opp vann og salt og legg den rensede broccolien i. Kok den til den er mør.
Legg broccolien rundt kjøttpuddingen og server den rett fra formen. En skål ketchup og en skål rømme serveres ved siden av.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus