Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 liter melk
60g meierismør
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
125 g semulegryn
4 eggeplommer
25 g melis
4 eggehviter
50 g sukker
Kok opp melk, smør, salt og vaniljesukker. Dryss i semulegryn og kok opp. Rør sammen melis og eggeplommer og bland det i grøten. Visp eggehvitene stive med sukkeret og bland det forsiktig i massen.
Fyll en godt smurt form på ca 1 liter og stek puddingen ved 100 C i 35 minutter i vannbad.
Server med en god bærsaus til.
Hvorvidt Bjørnstjerne Bjørnson spiste mye løvepudding vites ikke, men god er den...
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus