Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 dl sukker
6 dl fløtemelk
4 egg
1 ss sukker
1 1/2 ts vaniljesukker
pynt med 50 g skåldede mandler
Varm en form. Brun sukkeret i en stekepanne.
Hell karamellen i formen som vendes rundt til vi har fått karamell opp over alle sidene. Avkjøl.
Varm melken.
Visp sammen egg, sukker og vaniljesukker og bland melken i.
Sil denne blandingen over i formen.
Sett langpanne i ovnen halvfylt med kokende vann og sett formen i.
Kok karamellpuddingen på 150 C i ca 1 time nederst i ovnen. Koker vannbadet må vi tilsette kaldt vann, ellers blir puddingen pipet.
Karamellpuddingen er ferdig når den er helt stiv. Ta den ut og avkjøl den.
Pynt med hakkede mandler og server krem ved siden av.
Fiskepudding med spennende saus
Karbonadepudding med makaroni og ost
Kokospudding med pistasienøtter
Makaronipudding med kjøtt eller pølse
Makaronipudding med tomater og purre
Mandelkjernepudding med rød saus
Portvinsduftende karamellpudding
Rispudding med ost, sjampinjonger og egg
Semulepudding med epler og solbærsaus